Les Nostres Fotos :

dilluns, 14 de novembre del 2011

Grup Video

Participants :
Antonio,Elvis,Junior,Katerine,Ionut,Karolina
Responsable:
Elvis


Recursos:
(Recordeu redactar tots els passos a un document WORD!)

-Primer de tot escolliu el tema, voleu parlar encara del NADAL A L'INSTITUT ? (Recordeu aquest mes de Novembre ha de ser un tema de l'Institut)

[Què vols explicar amb la càmera?]

-Segon pas : Et serà molt útil respondre les "cinc W"
Les respostes a les cinc preguntes Who? (qui?) What? (què?) Where? (on?) When? (quan?) Why? (per què?) donen la informació essencial sobre els fets a què es refereix la notícia, ja que no n'hi ha cap que es pugui contestar amb un simple "sí" o "no".

-Tercer pas : Prepara el Guió de Gravació : (Literari i Tècnic)
Guió literari

És el guió tal com l'escriu el guionista, en què, a més d'especificar si l'acció transcorre en un exterior o en un interior, si de dia o de nit, es defineix el perfil dels personatges i els entorns per on s'hauran de moure. També inclou els diàlegs, les accions que hauran de fer i els objectes que sortiran en la gravació.

Guió tècnic

És el guió que es redacta a partir del guió literari. A més dels diàlegs i de les acotacions, el guió tècnic inclou informació com ara descripcions de plans, de moviments de càmera, de preses de so, de fonts d'il·luminació. És a dir, especifica tots els detalls tècnics que necessitarà l'equip de gravació.

ATENCIÓ Què és el més important d'una imatge? Que es vegi bé!
(Pots veure tots els videos d'aquesta pàgina t'ajudaran a l'hora de fer la vostra feïna!)
Una imatge és la visualització d'allò que capta l'objectiu. D'entrada, el més important d'unaimatge és que es vegi bé, que estigui ben enfocada. Per aconseguir-ho disposes delents diferents (com ara teleobjectius i grans angulars) segons l'efecte que vulguis obtenir. Per exemple, si has de fer una entrevista, situa't prop de l'entrevistat i grava'l amb un gran angular, així evitaràs que la imatge et vibri; si fas servir un teleobjectiu per gravar un objecte allunyat i vols tenir la seguretat que la imatge no ballarà ni vibrarà, et farà falta untrípode.

Quan tinguis tot aixó fet , és hora de grabar!
Busca al Toni i demana-li la Camara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada